Lidmaatschap

De Wiel, de Kasteelvijver en de vliet aan de Perendreef zijn niet ingebracht in de landelijke lijst van viswateren van Sportvisserij Nederland. Dit betekent dat u ALTIJD lid moet zijn van onze Hengelaarsvereniging om op deze wateren te mogen vissen.

Lid worden?
Lid worden is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen of Spijk.

Tarieven per jaar:

Jeugdleden vanaf 6 t/m 14 jaar € 6,-
Leden geboren voor 1951 € 6,-
Leden €11,-

*Inschrijfkosten bedragen eenmalig €2,50.

Kinderen tot 14 jaar die met een lid van onze vereniging gaan vissen in de Kasteelvijver hebben geen (dag) vergunning nodig.

Nachtvissen/Derde hengel
Nachtvissen, of vissen met een derde hengel is alleen toegestaan op de Wiel en wanneer u in het bezit bent van de nachtvis/derde hengelvergunning. Dit is een aanvulling op het lidmaatschap en kost € 7,50 per jaar.

Barry de Koster
Adres:  Drostlaan 28      Plaats: Asperen
tel:  06-14431521
RegioBank Leerdam: NL21 RBRB 0791 8025 07

Klik hier om een mail te sturen naar Barry de Koster
Lukt het niet? Klik dan hier.

WAARSCHUWING!
Aan onze wateren wordt Visserijwetcontrole uitgevoerd door bevoegde personen en instanties. Zorg er dus voor dat u in het bezit bent van het juiste document (Bewijs van lidmaatschap/dagkaart). Naast de reglementen van de vereniging gelden ook de landelijke regels. Ter info: vissen met drie hengels zonder vergunning kost u € 320,00.
Vissen zonder vergunning levert een boete van € 140,00 op.

Reacties gesloten.