Lidmaatschap

De Wiel, de Kasteelvijver en de vliet aan de Perendreef zijn niet ingebracht in de landelijke lijst van viswateren van Sportvisserij Nederland. Dit betekent dat u ALTIJD lid moet zijn van onze Hengelaarsvereniging om op deze wateren te mogen vissen.

Lid worden?
Lid worden is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen of Spijk.

Tarieven per jaar:

Jeugdleden vanaf 6 t/m 14 jaar € 6,-
Leden geboren voor 1951 € 6,-
Leden €11,-

*Inschrijfkosten bedragen eenmalig €2,50.

Kinderen tot 14 jaar die met een lid van onze vereniging gaan vissen in de Kasteelvijver hebben geen (dag) vergunning nodig.

Nachtvissen/Derde hengel
Nachtvissen, of vissen met een derde hengel is alleen toegestaan op de Wiel en wanneer u in het bezit bent van de nachtvis/derde hengelvergunning. Dit is een aanvulling op het lidmaatschap en kost € 15,00 per jaar.
let op: Met ingang van 01-05-2020 hanteren we een maximum van 25 nachtvisvergunningen. Op dit moment zitten we daar iets boven en daarom worden er op dit moment geen nieuwe nachtvisvergunningen meer afgegeven. Het is wel mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je lid zijn of worden van de vereniging en dit aangeven bij de ledenadministratie.

Wim van Dijk
Adres:  Laantje van Van Iperen 35      Plaats: Leerdam
tel:  0345-611545
RegioBank Leerdam: NL21 RBRB 0791 8025 07

Klik hier om een mail te sturen naar de secretaris.
Lukt het niet? Klik dan hier.